O nama

Brend M design

M design je pokrenut i vodi se vizijom dizajnerke Milice Petrović, čiji koncept predstavlja jedan originalan stil dekorativnog opremanja enterijera. Takodje je prisutna i želja za inspirisanjem pojedinca ka kreativnijom svakodnevnicom kao i edukacijom i očuvanjem kulturološkog bogatstva naroda odredjenog podneblja, u ovom slučaju Balkana, kroz polje dizajna.

Originalnost

Mi pružamo mogućnost stvaranja drugačijeg prostora i pomažemo vam da svoj enterijer učinite savršenim i prijatnim mestom za život. Bitno nam je da svim stvarima koje izradjujemo a koje koristite svakodnevno damo poseban pečat vremena koji ne prolazi. Unikatan tekstil, ručna i visoko kvalitetna izrada ostaju kao delić luksuza koji mi kroz svoj rad pružamo svima. Zato, dobrodošli u naš originalni svet dekoracije. Samo treba da poželite i dozvolite da i vaš prostor učinimo jedinstvenim i drugačijim.

M Design - About Us
M Design - About Us

Dizajn i ručna izrada

Veza izmedju dizajna i zanata je bliska i veoma bitna stvar! Ručna izrada nosi sa sobom jednu posebnu draž i održava postojanje odredjenih ljudskih vrednosti. U tako izradjene proizvode se utka dosta ljubavi i pažnje dok u procesu stvaranja nastaju neke nove životne priče. Korišćenje ručnih radova i starih zanata je prva karakteristika M design-a. Ona predstavlja našu veliku težnju za originalom. Uz upotrebu svih tih divnih zanata: krojenja, šivenja, tkanja, veza, sito štampe, svaki proizvod zasigurno biva poseban, jedinstven i visoko kvalitetan.