Kolekcija Love Mystical Balkan

Kolekcija – LOVE MYSTICAL BALKAN

Svaki momenat obične svakodnevnice može biti poseban. Udobnost prirodnih materijala i nesvakidašnji dizajn mogu upotpuniti sveden, jednostavan i hladan prostor. Spajanjem tradicije i modernih enterijera nastaje jedan zaista poseban stil koji sa sobom nosi dodatnu umetničko-stilsku ali i duhovnu vrednost.

Inspiracija

Inspiracija za treću po redu kolekciju Love Mystical Balkan, kao što i naziv govori, poslužio je Balkan, kao i staroslovenski simboli. Simboli kao takvi nisu direktno aplicirani na tkanine već su poslužili kao inspiracija za dizajnerku koja je kreirala nove forme, i kroz modifikaciju transponovala na tekstil i proizvode. Mističnost ovog dela sveta je autorku navela da je prikaže u svom radu, preoblikuje i predstavi u jednoj sasvim modernoj priči. Uz simboliku Balkana, misterija istog se takodje provlači i kroz sam kolorit. Svetle i tamne površine, kao simbolika svetlosti i tame, igra dobra i zla i crvene površine koja predstavlja ljubav i pozitivnu energiju. Uvodjenjem upravo ove tople crvene boje nastaje potreba da se sa svima podeli dobra energija i ljubav i predstavi da je sklad ključ dobrih vibracija. Povratak svojim korenima i ko smo ustvari to mi, zaboravljanje na ljubav kao jedinu čistu i pravu vrednost je takodje jedna od ideja i tema za stvaranje ove priče. Kolekciju čine prekrivači, jastuci i taburei.

Prekrivači

Jedinstveno dizajnirani prekrivači za spavaće sobe i dnevne boravke. Od kolekcije Love Mystical Balkan smo počeli da ih izradjujemo u dva formata, duo i single. Kako svaki komad poseduje dve strane, prednju koja je dizajnirana i radjena tehnikama sito štampa na tekstilu i pačvork i zadnju stranu koja je stilizovanija, svedenijeg kolorita i mirnijih površina, tako svako ima mogućnost izbora i duplog užitka.

Pogledajte sve modele

Dekoracija enterijera

Dekoracija enterijera predstavlja jedan od najvažnijih aspekata u kreiranju i privatnog i javnog prostora. Ljubav prema tradiciji i želja da je održimo i prenesemo na nove generacije i savremene enterijere stvara jedan potpuno novi stil u dizajniranju enterijera.

Dekorativni jastuci

Detalj bez kojeg ne može da prodje nijedna dekoracija i uredjenje enterijera su svakako jastuci. Posebnost ovog malog komada može biti ako ne i najveća. Visokokvalitetni M design jastuci su kreirani obostrano što stvara više mogućnosti za kombinovanje i uklapanje. Uz odgovarajući odabir formata, boje, dezena, oblika i kvaliteta, možemo svaki prostor učiniti vrlo posebnim i ostvariti svaku ideju. Jer lepota je u detaljima!

Pogledajte sve modele
kolekcija Love Mystical Balkan

Tabure M design

Najnoviji proizvod koga smo uvrstili u poslednju kolekciju je i tabure. On predstavlja jedan višenamenski komad nameštaja koji ima i praktičnu primenu. Kao proizvod za sedenje, oslonac za noge, takodje može poslužiti i kao stočić. Stabilan i udoban a pre svegan lagan za prenos ovaj tabure je pravo rešenje i za male enterijere. Izradjen tehnikama pačvork i sito štampa na tekstilu kreirali smo jedan potpuno unikatan i jedinstven proizvod koji se koristi u svakodnevnici.

Pogledajte sve modele
katalog M design download

 Preuzmi katalog kolekcije

Love Mystical Balkan

M Design kolekcija Live with nature

Kolekcija

- Live With Nature -

- Live With Nature -

Pogledajte kolekciju
Podelite!
kolekcija Energy

Kolekcija

- Energy -

- Energy -

Pogledajte kolekciju