Kolekcija Energy

Kolekcija – ENERGY

Pravi su trenuci kada u svoj enterijer poželite da unesete dobre energije. Inspirisani i očarani japanskom kulturom kreirali smo kolekciju Energy koja kroz kolorit i crtež predstavlja jedno pravo energetsko osveženje kada je dekoracija enterijera u pitanju. Jedan svakodnevni nezaobilazni predmet u vašem enterijeru je svakako jastuk. Takav komad koji je gotovo fetiš prostora, pretvara se u umetnički predmet koji zauzima svoje posebno mesto u domu. Cela kolekcija je izradjena od najfinijih prirodnih tkanina: pamuka, svile, lana, visokokvalitetne ručne izrade. Uvodjenjem sjajne tehnike, sito štampe na tekstilu, uspeli smo da u potpunosti naš autorski rad transponujemo na tekstil. Dekorativni jastuci su radjeni u više formata te su savršeni i prilagodjeni za različite kombinacije a njihovo uklapanje predstavlja jednu živopisnu igru.

Za prave ljubitelje originalnih i unikatnih stvari za enterijere. Udobnost prirodnih materijala se može osetiti i na prekrivačima. Kreirani u velikim formatima sa dve strane – šarene i jednobojne površine, idealni su za spavaće sobe i dnevne boravke. Abažuri M design su nešto potpuno novo i jedinstveno. Izradjeni su tehnikom sito štampe na tekstilu i pretočeni u svetleće telo-rasvetu. Primenljiv je kao luster ili za podne lampe, odličan je detalj kako za stambene, tako i javne enterijere. Udobnost nameštaja se može osetiti i u originalnim, redizajniranim komadima koji će uvek pronaći svoju primenu u modernim enterijerima.

Dobro dizajniran tekstil je primenjiv kako u dekoraciji-dizajnu enterijera tako i u modnim trendovima. Za sve one koji su poželeli da naš dizajn ponesu u svakodnevnici i izvan domova, nastala je jedna limitirana kolekcija ženskih torbi.

M Design - Love Mystical Balkan

Kolekcija

- Love Mystical Balkan -

- Love Mystical Balkan -

Pogledajte kolekciju
Podelite!
M Design kolekcija Live with nature

Kolekcija

- Live With Nature -

- Live With Nature -

Pogledajte kolekciju